PSG odredio cijenu za Verrattija
Foto: EPA

Žele 85 miliona eura

PSG odredio cijenu za Verrattija

M. Šljivak

Francuski prvak PSG spreman je prodati italijanskog veznjaka Marca Verrattija.

Sjajni 24-godišnji fudbaler već pet sezona dosta uspješno nastupa za francuskog velikana, a gotovo svaki prelazni rok se spominje njegov odlazak s Parka prinčeva.

Navodno, sada je PSG spreman da sasluša ponude za Verrattija. Svako ko bude želio dovesti sjajnog fudbalera moraće izdvojiti minimalno 85 miliona eura, što je početna cijena za ovog fudbalera.

Lista klubova koji žele ovog fudbalera je zaista ogromna. Juventus je navodno već počeo pregovore s njim, ali također interesovanje pokazuju Bayern, Barcelona, te Real Madrid.

Biće svakako veoma interesantno vidjeti gdje bi Verratti mogao nastaviti karijeru, a cijena od 85 miliona eura je zaista ogromna.

Potražite više informacija na temu Ligue 1:

Verratti je ove sezone odigrao ukupno 28 utakmica za PSG, a postigao je dva gola uz šest asistencija.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi