PSV Eindhoven u svojim redovima želi Sanjina Prcića

Sve traženiji

PSV Eindhoven u svojim redovima želi Sanjina Prcića

Holandski velikan PSV Eindhoven u svojim redovima naredne sezone želi bivšeg mladog reprezentativca Bosne i Hercegovine Sanjina Prcića.

Prema pisanju holandskog Elfvoetbala i Clubcalla Prcića je na nedavnoj utakmici protiv PSG-a gledao tehnički direktor Električara Marcel Brands.

Osim za Prcića PSV je iskazao interes i za mlađeg brata Edena Hazarda, Thorgana koji ove sezone kao posuđeni fudbaler Chelseaja nastupa za Zute Waaregem.

Sanjin Prcić ove je sezone jedan od najboljih igrača Sochauxa i jedan od najboljih mladih igrača u Ligui 1. Njegov klub u posljednjem kolu u slučaju trijumfa nad Evianom izborit će opstanak u društvu najboljih.

Prcić se nažalost nije našao na spisku od 24, a kasnije ni na rezervnom spisku od šest imena na koje selektor Safet Sušić računa za Svjetsko prvenstvo u Brazilu.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.