Rijeka pregazila Hajduk, hat-trick Kramarića
Foto: hnkrijeka.hr

HNL

Rijeka pregazila Hajduk, hat-trick Kramarića

M. Šljivak

Rijeka je u derbiju drugog kola na Kantridi ugostila splitski Hajduk, a na kraju je domaći tim razbio Splićane s uvjerljivih 4:2...

Čak pet pogodaka je u ovom susretu postignuto u prvom poluvremenu, a briljirao je napadač Rijeke Andrej Kramarić.

Kramarić je u 10. minuti doveo domaći tim u vodstvo od 1:0, ali je radost navijača Rijeke trajala samo tri minute, jer je Kouassi izjednačio rezultat na 1:1.

Ipak, do kraja prvog poluvremena Hajduk je pregažen. Kramarić golovima u 21. i 30. minuti dolazi do hat-tricka, te povećava prednost Rijeke na 3:1, da bi Anas Sharbini  u 40. minuti pogodio za uvjerljivih 4:1 nakon prvog dijela.

Hajduk je u nastavku uspio da umanji poraz. Igrala se 83. minuta kada Mijo Caktaš prekrasnim pogotkom postavlja konačan rezultat susreta od 4:2.

Avdija Vršajević i Tino Sven Sušić nisu igrali za Hajduk u ovom susretu, dok je Zoran Kvržić ušao u drugom poluvremenu kod Rijeke.

Potražite više informacija na temu 1. HNL:

HNL, 2. kolo:

Rijeka - Hajduk 4:2

Zaprati HNK Hajduk, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
HNK Hajduk Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.