Sebastian Rode nova akvizicija minhenskog Bayerna

Fudbaler Eintrachta od ljeta u redovima Bavaraca

Sebastian Rode nova akvizicija minhenskog Bayerna

Veznjak Sebastian Rode potpisao je ugovor sa Bayernom do 2018. godine, a fudbaler kluba sa Allianz Arene bit će od prvog jula 2014. godine. 

Fudbaleru Eintrachta iz Frankfurta ugovor je ističe na kraju ove sezone, pa će Rode u Bayern doći kao slobodan igrač. 

"Jako sam sretan što je došlo do ovog transfera. Bayern je veliki izazov za mene. Želim se razvijati u tom klubu i osvojiti mnogo titula sa svojim budućim saigračima," rekao je Rode nakon potpisa za Bayern. 

"Sebastian Rode je odličan fudbaler. On je veliki profesionalac. Siguran sam da će biti veliko pojačanje za nas i da će nam biti od velike koristi u budućnosti," rekao je sportski direktor Bavaraca, Matthias Sammer.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti