Škuletić prodan Lokomotivu iz Moskve

Napadač napustio Partizan

Škuletić prodan Lokomotivu iz Moskve

Jedan od najboljih fudbalera Partizana Petar Škuletić napustio je beogradski klub i prešao u Lokomotiv iz Moskve.

Vrijednost ovog transfera iznosi četiri miliona eura, što je bila ponuda koja je zadovoljila apetite Partizana.

"Odbili smo ponudu Lillea od 2,3 miliona eura a čekali smo da za Škuletića stigne ponuda iz Njemačke, Kine ili Sportinga, što smo očekivali. Iznenada je stigla ponuda iz Lokomotiva koju nismo mogli odbiti. Svjesni smo da smo prodajom Škuletića doveli u pitanje osvajanje titule, ali nismo mogli sputavati svog fudbalera da riješi svoju egzistenciju", rekao je Milorad Vučelić, član upravnog odbora FK Partizan.

Škuletić je sa četrnaest golova prvi strijelac srbijanske Super Lige ispred Lazovića koji je postigao pet manje. Jasno je da će odlazak sjajnog napadača biti hendikep za Partizan, ali će im finansijska injekcija iz Moskve itekako prijati.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.