Solskjaer: Hvala Vincentu Tanu, želim mu sve najbolje

Rastali se norveški trener i Cardiff

Solskjaer: Hvala Vincentu Tanu, želim mu sve najbolje

E. Škorić

Norveški trener Ole Gunnar Solskjaer dao je ostavku na mjesto trenera Cardiff Cityja.

Solskjaer je podnio ostavku, a velški klub na čelu s Vicentnom Tanom prihvatio je istu. 

Norvežanin, proslavljeni napadač Manchester Uniteda, nije uspio da spasi klub od ispadanja iz Premier lige. I sam početak sezone u Championshipu nije obećavajući jer klub zauzima tek 17. mjesto.

“Solskjaer je odlučio dati ostavku i ja sam je prihvatio. Vrijedan je i pošten profesionalac, ali nažalost, rezultati nam nisu išli na ruku. Uvijek će biti dobrodošao u klub, želim mu sve najbolje u nastavku karijere”, rekao je Tan, inače i vlasnik FK Sarajevo.

“Želim da se zahvalim Tanu što mi je dao priliku da vodim Cardiff City. Ima moje puno poštovanje i stvarno mu želim sve najbolje”, rekao je Solskjaer.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.