Spahić dogovorio sa Sevillom

Kako javlja Marca

Spahić dogovorio sa Sevillom

Kapiten fudbalske reprezentacije Bosne i Hercegovine Emir Spahić dogovorio je detalje ugovora sa Sevillom i sada se čeka da Andalužani postignu sporazum sa Montpellierom, piše Marca.

Spahić je postao prvi prioritet Seville u ovom prelaznom roku, a španska ekipa već je napravila prve korake ka njegovom dovođenju na Sanchez Pizjuan.

Kako piše španska Marca, Spahić je već postigao dogovor oko detalja ugovora sa Sevillom, te se sada čeka da dva kluba dogovore odštetu.

Očekuje se da bi Spahić, nakon što Sevilla i Montpellier postignu dogovor, trebao već sutra da se pojavi u Sevilli na ljekarskom pregledu, nakon čega bi potpisao ugovor, pretpostavlja se na dvije godine.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.