Stefan Simić na korak od Hajduka

Fudbaler Milana stiže na posudbu

Stefan Simić na korak od Hajduka

E. Čaušević

Potencijalni reprezentativac Bosne i Hercegovine Stefan Simić karijeru će najvjerovatnije nastaviti u Hajduku.

Simić se nekoliko puta povezivao sa reprezentacijom BiH, te još uvijek postoji mogućnost da ovaj fudbaler Milana zaigra za BiH. Mladi reprezentativac Češke svoju karijeru će najvjerovatnije nastaviti u Hrvatskoj.

Prema pisanju tamošnjih medija Simić na korak od dolaska u Hajduk gdje bi trebao igrati do kraja sezone kao posuđen igrač Milana. Navodno, Siniša Mihajlović je odobrio ovaj transfer mladog fudbalera, te se sada čeka odgovor generalnog direktora Rossonera Adriana Gallianija.

Potražite više informacija na temu 1. HNL:

Simić je ranije izjavio da bi volio da zaigra u dresu Hajduka, te da mu je to velika želja. Ovaj fudbaler prošle godine izjavio je da nije odbio igrati za BiH, ali još uvijek nije odlučio za koju će reprezentaciju nastupati u budućnosti. 

Zaprati HNK Hajduk, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
HNK Hajduk Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi