Štilić odlazi kod Papca u Rangerse?

Sve bliži rastanak sa Lechom

Štilić odlazi kod Papca u Rangerse?

Reprezentativac Bosne i Hercegovine Semir Štilić mogao bi se pridružiti saigraču iz reprezentacije Saši Papcu u dresu Glasgow Rangersa.

Naime, Štiliću ugovor sa sadašnjom ekipom Lecha iz Poznana ističe u junu naredne godine, što znači da transfer u neku drugu ekipu može dogovoriti već u januarskom prelaznom roku, bez odobrenja Lecha.

Glasgow Rangersi su se već raspitivali za Štilića u minulom prelaznom roku, a sada bi ga voljeli vidjeti u svojoj ekipi, tim prije što ga mogu dovesti kao slobodnog igrača, bez plaćanja odštete Lechu.

Osim Rangersa, za Štilića su ljetos bili zainteresovani njemači bundesligaši Borussija iz Moenchengladbacha i Schalke, te dvije turske ekipe, a za očekivati je da reprezentativac BiH uskoro promijeni sredinu.

"Imam nekih opcija kada je transfer u pitanju. Mislim da ću napustiti Poljsku, jer sam ovdje već tri i pol godine i osjećam da sam sazrio za neku jaču ligu", rekao je Štilić za SportSport.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.