Sturm prodaje Hadžića, cijena 500.000 eura

Hadžić napušta Sturm?

Sturm prodaje Hadžića, cijena 500.000 eura

Anel Hadžić bi nakon dvije sezone mogao napustiti redove Sturma iz Graca, javljaju austrijski mediji.

Fudbalski reprezentativac Bosne i Hercegovine je prošlosedmičnu utakmicu protiv Admire (1:1) odgledao s klupe za rezervne igrače, što je dodatno probudilo špekulacije da su njegovi dani u Gracu odbrojani.

Obzirom da Hadžiću ugovor sa Sturmom ističe naredne sezone, čelnici austrijskog kluba već su počeli razmišljati o njegovoj prodaji u ovom prijelaznom roku. Među klubovima koji su zainteresovani za Hadžića spominje se nekoliko italijanskih klubova, a potencijalni kupac za eventualni transfer će morati izdvojiti svotu od 500.000 eura. 

Vezni fudbaler našeg nacionalnog tima nije imao što reći na pisanja austrijskih medija i trenutno je skoncentrisan isključivo na novu sezonu u Tipico Bundesligi. 

Potražite više informacija na temu Tipico Bundesliga:

"Prvi put čujem da sam na prodaju. Ja sam produžio ugovor sa Sturmom i ne krijem da želim ostati još godinu dana", izjavio je Hadžić.

Na kraju dodajmo da je Hadžić prošle sedmice postigao sjajan pogodak u prijateljskom meču između Sturma iz Bešiktaša. Sturm je slavio sa 2:0, a za drugi pogodak pobrinuo se igrač bh. porijekla Danijel Klarić.  

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.