Sušić: Klupa Srbije? Zašto da ne

Bivši selektor bh. reprezentacije

Sušić: Klupa Srbije? Zašto da ne

Sada već bivši selektor bh. reprezentacije, Safet Sušić, u izjavi za banjalučki list "Press RS" kazao je da bi prihvatio eventualnu ponudu Fudbalskog saveza Srbije. 

"Klupa Srbije? Uh, to je nezgodno pitanje. Ali zašto da ne? Na kraju krajeva, i moj brat Sead je u Crvenoj zvezdi igrao godinama. Nije isključeno da se i to jednog dana desi", kazao je Sušić, koji tvrdi da je Srbija najviše izgubila u prekinutoj utakmici sa Albanijom.

"Orlovi su jako slabo startovali. Najviše su izgubili u tom meču sa Albanijom i da njega nije bilo, možda bi savladali i Dansku pred svojim navijačima. Ovako, trenutno su u goroj situaciji od BiH", zaključio je popularni Pape. 

Na pitanje koga bi postavio za svog nasljednika, Sušić je odgovorio:

"Halilhodžića! Da napravi red, te postroji sve - članove Izvršnog odbora BiH, igrače i medije."

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.