Sušić ne putuje sa Genkom u Rumuniju?

Prenose belgijski mediji

Sušić ne putuje sa Genkom u Rumuniju?

Bh. fudbaler Tino Sven Sušić zadobio je povredu zbog koje najvjerovatnije neće putovati sa Genkom u Rumuniju.

Kako prenose belgijski mediji, Sušić je zadobio povredu koljena i, kako stvari stoje, trener Genka Albert Stuivenberg na njegove usluge neće moći računati u predstojećem meču protiv rumunske Astra Giurgiu.

U gradu koji je udaljen 60 kilometara od Bukurešta bit će u četvrtak odigran prvi meč šesnaestine finala Evropske lige između Astre i Genka, a osim Sušića, belgijski tim će biti oslabljen neigranjem još nekoliko prvotimaca. 

Sušić je u redove Genka stigao ljetos iz Hajduka. Za belgijski tim je ove sezone nastupio u 15 utakmica, od čega je deset puta bio starter. 

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi