Tan se oglasio o prodaji klubova: Sve za pravu cijenu!

Oglasio se malezijski biznismen

Tan se oglasio o prodaji klubova: Sve za pravu cijenu!

M. Šljivak

Vlasnik FK Sarajevo i velškog Cardiffa Vincent Tan konačno je progovorio o eventualnoj prodaji klubova koji su u njegovom vlasništvu.

Američki biznis magazin Bloomberg je objavio kako su svi klubovi koje Tan posjeduje na prodaju (Cardiff, Kortrijk, Sarajevo), a danas se oglasio i malezijski biznismen.

"Da se zna, nemam namjeru da prodajem nijedan klub, ali ako prava ponuda dođe, razmotriću je", rekao je Tan, te je dodao:

"Uvijek sam javno govorio, sve što imam, izuzev moje porodice je na prodaju",dodao je Tan u zvaničnoj izjavi, koju je prenio BBC.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Također, istakao je kako ulaganje u Los Angeles njegov dugoročan plan i da mu udjeli u FK Sarajevo i belgijski Kortrijk nisu značajni u odnosu na Cardiff i Los Angeles FC.

"Imao sam mnogo puta šansu da prodam Cardiff, ali ponuđene cijene nisu bile dovoljne. Ne žurim s prodajom, ali za pravu cijenu sam spreman prodati klub. Želim Cardiff ostaviti u pravim rukama.  Ulaganje u Los Angeles FC mi je prioritet, a moja investicija u bosanskom i belgijskom klubu nije tako značajna u odnosu na Cardiff i LA, pa za sada nemam razloga za prodaju, izuzev ako ne dođe neka atraktivna ponuda", rekao je Tan.

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi