TSG Hoffenheim poslao zvaničnu ponudu za Bičakčića

Zmaj ostaje u Bundesligi?

TSG Hoffenheim poslao zvaničnu ponudu za Bičakčića

Nakon ispadanja Eintracht Braunschweiga iz Bundeslige, u kojoj se zadržao samo jednu sezonu, mnogi klubovi su bacili oko na bh. reprezentativca i defanzivca Lavova Ermina Bičakčića.

Već smo pisali kako je Hoffenheim, dva dana nakon što je ekipa iz Braunschweiga napustila društvo najboljih njemačkih klubova, poslala ponudu za najboljeg sportistu Braunschweiga u 2013. godini i najboljeg defanzivca u 2. Bundesligi u sezoni 2012/2013. 

Izjavom da u klub još uvijek nije stigla niti jedna zvanična za Čeličnog, kako navijači Eintrachta popularno zovu Bičakčića, sportski direktor Braunschweiga Marc Arnold. 

"Do sada se meni niko nije javio, s toga računam da će i naredne sezone Ermin igrati kod nas", rekao je Arnold.

Potražite više informacija na temu Bundesliga:

Ipak, prema informacijama do kojih je došao naš portal TSG Hoffenheim je tokom ponedjeljka poslao zvaničnu ponudu za fudbalera, koji će ovoga ljeta igrati na Svjetskom prvenstvu u Brazilu.

U klubu iz Sinsheima očito žele prije Mundijala zaključiti posao sa bh. defanzivcem, vjerovatno vođeni činjenicom da bi u slučaju dobrih partija na SP-u cijena Bičakčiću mogla dodatno skočiti.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti