Vršajević još uvijek ne želi produžiti ugovor s Hajdukom
Foto: EPA

Tim iz Splita u problemima

Vršajević još uvijek ne želi produžiti ugovor s Hajdukom

Bh. reprezentativcu Avdiji Vršajeviću naredne sezone ističe ugovor sa splitskim Hajdukom, a ukoliko ga sada ne produži mogao bi završiti u drugoj momčadi, ili čak na tribinama. 

Produženjem ugovora Hajduk želi osigurati povoljnu pregovaračku poziciju uoči zimskog prijelaznog roka, kada bi Vršajevića, zajedno sa Maločom i Milovićem, želio konačno transferirati u inozemstvo. Zasad je ugovor jedino produžio kapiten Maloča, a još uvijek nema naznaka da će isto uraditi Vršajević i Milović koji su na pregovaračkom popisu.

„Jučer smo na obostrano zadovoljstvo produžili ugovor s kapitenom Mariom Maločom, a produženje smo ponudili i ostalima i čekamo njihove odgovore. Možda ćemo uspjeti, možda i nećemo... Ne bih prejudicirao. Razgovori i pregovori traju, nema drame“, izjavio je jučer predsjednik Hajduka Marin Brbić.

Svoj odlazak iz Splita najavio je i mladi Milić koji je već ranije pokazivao sklonost da ne produžuje ugovor, obzirom da u timu sa Poljuda nije do kraja razvio svoj potencijal. Odnosno, nije se profilirao na nekoj od pozicija, pa igra u veznom redu, na mjestu stopera ili na lijevom beku.

Zaprati HNK Hajduk, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
HNK Hajduk Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najčitanije iz kategorije