Werder već ostvario kontakt sa Hajrovićem?

Razgovora je već bilo

Werder već ostvario kontakt sa Hajrovićem?

Nakon odlaska Aarona Hunta, koji je sa sedam golova u protekloj sezoni bio najbolji strijelac Werdera, a rukovodstvo bundesligaša iz Bremena na čelu sa sportskim direktorom Thomasom Eichinom i trenerom Robinom Duttom traži pojačanja u ofanzivi.

Prema informacijama koje stižu iz Njemačke, ali i Turske, bh. reprezentativac Izet Hajrović nalazi se u užim planovima tima iz Bremena. U 22-godišnjem reprezentativcu BiH u Werderu vide igrača koji uspješno može igrati na oba krila.

Ipak, prema određenim informacijama Hajrović koji je u redove Galate prešao iz redove Grasshoppersa već nekoliko mjeseci nije primio platu. Ukoliko Galatasaray nastavi sa kašnjenjem u isplati ugovornih obaveza, Hajrović bi uprkos ugovoru koji traje do 2018. godine mogao dobiti raskid istog, te bi nesmetano bez obeštećenja mogao potražiti novi klub.

Navodno je razgovora na relaciji Hajrović - Werder već bilo, ali zvaničnih informacija još uvijek nema.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti