Wolfsburg i Torres razgovarali

Torres ide u Wolfsburg?

Wolfsburg i Torres razgovarali

E. Škorić

Prema navodima nekih engleskih medija Fernando Torres je obavio razgovore s Wolfsburgom.

Premda sva priča pomalo djeluje nevjerovatno, talkSPORT tvrdi da je Wolfsburg obavio pregovore s Torresom, pa nije isključeno da El Nino pređe u grad automobila.

Nedavno je Jose Mourinho, menadžer Chelseaja, izjavio da mu je Torres potreban, ali izjave Portugalca uvijek treba uzimati s rezervom. Osim toga, i španski napadač je željan novih izazova.

Još nešto ide na ruku čelnicima Wolfsburga i svih onih klubova koji žele angažovati Torresta, a to je da je Chelsea ovog ljeta doveo sjajnog napadača Diega Costu iz Atletica.

U svakom slučaju, Torres će odluku donijeti u narednim danima. 

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.