Zlatan uz osmijeh komentarisao svoj gol: Ovo je izuzetno...

Zlatan o postignutom golu

Zlatan uz osmijeh komentarisao svoj gol: Ovo je izuzetno...

M. Šljivak

Zlatan Ibrahimović je proteklog vikenda postigao fantastičan gol petom u susretu protiv Bastije (4:0), a za klupsku televiziju je komentarisao svoj potez.

Zlatan je svoj komentar dao uz osmijeh, a istakao je kako je imao namjeru da baš ovako šutira na gol.

"Mislim da je ovo izuzetan gol, jer kada postignete gol koji se rijetko viđa, sjećate ga se dugo vremena.  Lijep je osjećaj kada čujete komentatora utakmice dok "vrišti" kako je to fantastičan gol, a to znači da ste uradili nešto izuzetno".

"Znao sam šta ću uraditi prije nego što je lopta pala. Ako pogledate moju kretnju, vidjećete da sam gradio poziciju za udarac petom. Bio sam jako sretan i ovo je bio jedan od mojih najljepših golova, kojih je bilo mnogo", rekao je Zlatan.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.