Zvezda, Partizan i Vojvodina stopostotni nakon drugog kola

Jelen Super liga Srbije

Zvezda, Partizan i Vojvodina stopostotni nakon drugog kola

Nove pobjede ostvarili su u drugom kolu najveći klubovi u Srbiji, Partizan i Crvena zvezda. 

Crveno – bijeli su na Marakani rezultatom 3:0 bili bolji od Jagodine, dok je Partizan slavio na gostovanju kod Radničkog u Nišu rezultatom 4:1. Grbić i Lazović bili su strijelci za Partizan za ekspresnih 2:0 u prvom poluvremenu. Na 2:1 smanjio je Đorđević, da bi do kraja za konačnih 4:1 za Beograđane pogađali Skuletić i Đorđević koji je pogodio vlastitu mrežu.

Nenad Milijaš Crvenu zvezdu doveo je u vodstvo u finišu prvog poluvremena. Rakić je povosio već u drugom minutu nastavka, da bi konačnih 3:0 postavio Lazović u 66. minutu.

Partizan, Crvena zvezda i Vojvodina nakon dva kola su stopostotni.

Jelen Super liga Srbije, drugo kolo:

Donji Srem – Voždovac 1:0
Mladost – Vojvodina 1:2
OFK Beograd – Spartak Subotica 0:0
Rad – Borac 2:1
Radnički Niš – Partizan 1:4
Čukarički – Novi Pazar 1:1
Crvena zvezda – Jagodina 3:0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti