Carroll u istoriji Reala

Veliki podvig

Carroll u istoriji Reala

Jaycee Carroll sinoć je protiv Unics Kazana zabilježio svoju 364. utakmicu u dresu Reala i time se izjadnačio sa Louisom Bullockom na listi stranih košarkaša sa najviše nastupa za kraljevski klub.

Carroll je u redove Madriđana stigao 2011. godine. 

Do sada je upisao 213 nastupa u španskom prvenstvu, 127 u Euroligi, 13 u Kupu, te devet utakmica u Superkupu i dvije u Interkontinentalnom kupu.

"Veoma mi je drago što sam se izjednačio sa Bullockom. Nadam se da ću odigrati još mnogo utakmica za Real i da ću osvojiti dosta trofeja", izjavio je američki košarkaš sa azerbejdžanskim pasošem.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi