"Koji ću ti ku***, ionako sam tu da samo da se slikam"

Crnogorka selektoru

"Koji ću ti ku***, ionako sam tu da samo da se slikam"

E. Škorić

Mlada Nikšićanka Milica Milošev (24) bila je jako ljuta nakon što se nije našla na spisku igračica selektora.

Ženska košarkaška reprezentacija Crne Gore u ponedjeljak u Podgorici počinje pripreme za kvalifikacije za EP. Košarkašica njemačkog Pantersa putem Facebooka se oglasila nakon što ju selektor nije uvrstio na spisak.

"Jedino dobro što sam imala u reprezentaciji su slike...ma nek' me nisi zvao, koji ću ti... ionako igraš sa 6 igrača", napisala je Milošev. 

"Igram dobro, povrijeđena nisam, ali to je njegov izbor, možda mu se ne uklapam u plan i program. Svejedno razočarana jesam jer sam vidjela ko igra umjesto mene, jer ne da mislim, nego tvrdim, da je meni mjesto među 12 najboljih iz Crne Gore, pogotovo sad kad nema Škere, Ive i Robinson. Doduše, nikad nisam ni dobila šansu da igram za reprezentaciju, išla sam kao turista ali i to kao turista mi je značilo jer volim Crnu Goru i naravno da sam ponosna kad obučem dres Crne Gore pa makar i kao turista. Nema veze, ostalo mi je par dresova ,preći ću u navijače", ironično je poručila.

Nakon ovakvih izjava, teško da će u skorije vrijeme ponovo obući dres Crne Gore. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi