Langford i Jerrells u Unicsu
Foto: EPA

Pojačanja za ruski klub

Langford i Jerrells u Unicsu

M. Šljivak

Dva velika pojačanja doveo je ruski Unics iz Kazana.

Radi se o američkim košarkašima i dosadašnjim igračima Armanija iz Milana Keithu Langfordu i Curtisu Jerrellsu, koji su potpisali ugovore s Unicsom.

Langford je jedan od najboljih šutera trenutno u Evropi. Iako je imao fantastičnu sezonu s Milanom, gdje je osvojio naslov prvaka Italije, rukovodstvo ovog tima ga nije moglo zadržati.

Fantastični strijelac je potpisao dvogodišnji ugovor s Unicsom, koji ima očigledno ima velike ambicije u narednoj sezoni.

Dokaz tome je i angažovanje još jednog Amerikanca iz Milana Curtisa Jerrellsa, koji će također nositi dres ruskog kluba u narednoj sezoni.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najčitanije iz kategorije