Barbarez se obogatio u Češkoj

Peto mjesto na jakom turniru

Barbarez se obogatio u Češkoj

Nekadašnji kapiten fudbalske reprezentacije Bosne i Hercegovine Sergej Barbarez ostvario je jedan od najvećih uspjeha u svojoj poker karijeri.

Otkako je završio sa aktivnim bavljenjem fudbala, Barbarez se posvetio pokeru i od 2009. godine povremeno učestvuje na poker turnirima širom svijeta.

Na posljednjem turniru Pot Limit Omaha 8-Handed u King's Casinu u češkom Rozvadovu, popularni Barba je zauzeo peto  mjesto i osvojio novčanu nagradu od 29.842 eura.

Barbarez je iza sebe ostavio i pokerašku legendu Chrisa Fergusona, koji je u dosadašnjoj karijeri zaradio 7,6 miliona eura.

Sergej Barbarez je u dosadašnjoj karijeri zaradio oko 115 hiljada eura i može se reći da mu dobro ide za pokeraškim stolom. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti