Vlaarov udarac sa bijele tačke zamalo ipak završio u golu

Centimetri su dijelili Romera da postane predmet ismijavanja

Vlaarov udarac sa bijele tačke zamalo ipak završio u golu

Od utakmice polufinala Svjetskog prvenstva između Argentine i Holandije prošlo je nekoliko dana, a interesantno je da se vrlo malo pažnje posvetilo nevjerovatnoj situaciji prilikom jednog izvedenog penala.

Naime, Ron Vlaar je ošutao jedanaesterac a Romero je to odbranio i počeo slaviti. Dok je Holanđanin bio u stanju šoka a Argentinac u delirijumu, odbijena lopta dobila je nevjerovatan efej i počela se vraćati prema golu. Na svu sreću po Romera a nesreću po Holanđane, ona se zaustavila na samoj gol-liniji i doslovno su centimetri spasili Argentinu da ostane u prednosti a Romera da ne postane internet senzacija i predmet ismijavanja zbog preranog slavlja.

Pitanje je šta bi se dogodilo da je lopta prešla gol-liniju, da li bi reagovala gol tehnologija ili možda sudac Cakir. Bilo kako bilo, Argentina je slavila prolazak u finale a sve ostalo za njih je manje važno.

MxBLtbXX5P0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.