Bh. delegacija otputovala u Dohu na žrijebanje grupa SP-a

Čekaju se protivnici

Bh. delegacija otputovala u Dohu na žrijebanje grupa SP-a

M. Šljivak

Delegacija Rukometnog saveza Bosne i Hercegovine otputovala je danas u Katar gdje će prisustvovati žrijebanju grupa za Svjetsko prvenstvo koje se igra početkom naredne godine.

Generalni sekretar Smajo Karačić i direktor rukometne reprezentacije Mirza Muzurović danas su otputovali u Dohu, gdje će u nedjelju biti obavljeno žrijebanje grupa za Svjetsko prvenstvo koje se igra od 15. januara do 1. februara 2015. godine u ovoj zemlji.

Naša delegacija će u Kataru obići u hotele, te će po povratku donijeti odluku gdje će naši rukometaši biti smješteni.

Reprezentacija Bosne i Hercegovine se nalazi u drugom šeširu pred žrijebanje grupa zajedno sa selekcijama Poljske, Švedske i Slovenije.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.