Egipat deklasirao Čile, Šveđani bolji od Brazila

Egipat deklasirao Čile, Šveđani bolji od Brazila

Reprezentacija Švedske pobjedila je danas u okviru 3. kola grupe D selekciju Brazila rezultatom 29:28.

Utakmica je bila napeta od samog početka kada se igralo gol za gol, a sa minimalnom prednošću na pauzu je otišao Brazil (14:15). U drugom poluvremenu slična igra sve do završnice kada dolazi do preokreta u golijadi na parketu Gradske arene u Zenici, te Švedska preuzima vodstvo i na kraju slavi sa rezultatom 29:28.

Treća utakmica 3. kola grupe D odigrana je sa početkom od 21:00 sat, a selekcija Egipta bila je ubjedljiva u pobjedi nad Čileom. U prvom poluvremenu su slavili sa 14:8, dok so do kraja susreta upisali još 15 golova i na kraju slavili sa 29:15.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.