Ilić: BiH ima mlade i talentovane igrače

Kapiten reprezentacije Srbije nakon susreta

Ilić: BiH ima mlade i talentovane igrače

Reprezentacija Bosne i Hercegovine poražena je danas u Nišu od Srbije sa 30:23 u okviru kvalifikacija za Evropsko rukometno prvenstvo.

Nakon ovog duela svoju je izjavu za medije dao i kapiten reprezentacije Srbije, Momir Ilić.

"Prvo poluvrijeme smo odigrali oprezno. Bilo je dosta nervoze i grešaka. U drugom dijelu smo poslušali neke savjete selektora i sve je došlo na svoje mjesto", rekao je Ilić te se potom osvrnuo na našu reprezentaciju.

"BiH je promijenila reprezentaciju. Ima mlade, i talentovane igrače koji su potvrdili svoj kvalitet. Smatram da smo na kraju ipak lagano okončali utakmicu", rekao je Ilić.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.