Ilić: Bilo je teško!

U finalu Orlovi protiv Danske

Ilić: Bilo je teško!

A. Beganović

Uz feneomenalnog Darka Stanića na golu jedan od najzaslužnijih za plasman Srbije u finale Evropskog rukometnog prvenstva je sjajni bek njemačkog Kiela, Momir Ilić.

Srbijanski bombarder prva je zvijezda Orlova, a nakon sinoćnje pobjede nad Hrvatskom izjavio je da su on i njegovi saigrači zasluženo u finalu.

"Bilo je teško u duelu sa Hrvatskom, u prvom poluvremenu nismo bili na nivou, djelovali smo zbunjeno. Nakon odmora smo se sredili, igrali smo kao momčad i na kraju smo zasluženo pobijedili", istakao je Ilić.

"Protiv Danaca će biti teško, teže nego protiv Hrvatske. Moramo da smirimo strasti, na korak smo od zlata", dodao je srbijanski bombarder.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.