Karačić: Šokirani smo!

Nevjerica u RSBiH

Karačić: Šokirani smo!

A. Beganović

Bosanskohercegovačku sportsku javnost potresla je vijest o smrti rukometnog reprezentativca naše zemlje, Marinka Kelečevića.

Bosanskohercegovački rukomet i sport u cijelini izgubio je prije svega divnog čovjeka, a u Rukometnom savezu naše zemlje šokirani su vijestima koje su danas stigle iz Slovenije.

"Doista sam šokiran, i ne samo ja, nego i svi ljudi koji su poznavali Marinka. Još uvijek ne mogu da vjerujem da smo ga izgubili", rekao je za naš portal Generalni sekretar RSBiH, Smajo Karačić.

"Izgubili smo prije svega dobrog čovjeka, a tek onda sportistu. Ovo ne govorim iz kurtoazije jer doista će vam svako ko ga je poznavao to i potvrditi. Ostali smo bez Marinka, ali mi ćemo se potruditi da ga buduće generacije nikad ne zaborave. Njegovoj porodici u svoje lično i u ime Rukometnog saveza BiH ovim putem izjavljujem iskreno saučešće", dodao je Karačić.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.