Marković: Hvala igračima, osjećam se kao pobjednik

Dragan Marković, selektor bh. rukometne reprezentacije, kazao je da je jako ponosan na svoje igrače i da odlazi iz Katara kao pobjednik.

Nakon pobjede nad Iranom, uslijedila su tri poraza za naše rukometaše, treći danas protiv Tunisa. Sudijske odluke su bile kobne, a selektor Marković je kazao da se "nećemo nikome žaliti".

“Čestitao bih Tunisu na pobjedi. Rekao bih nešto što je u stvari interesantno. Izgubili smo tri utakmice, ali niko nas nije nadigrao, tako ni danas, pa sam ponosan na svoju ekipu”, kazao je Marković, dodavši:

“Nismo ni u jednom momentu reagovali nesportski na velike nepravde, čak ni jučer kada su nam poništili tri gola. Nećemo se žaliti ni na koga. Hvala mojim igračima na disciplini, kulturi i ponašanju. Osjećam se kao da sam pobijedio”.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.