Medvedi pregazili Studente

TV turnir šampiona

Medvedi pregazili Studente

Adnan Beganović

U posljednjem, trećem susretu prvog dana Međunarodnog rukometnog TV turnira šampiona Doboj 2010, Chehovskie Medvedi su ubjedljivo slavili protiv aktuelnog šampiona Bosne i Hercegovine, sarajevske Bosne (40:19)

Aktuelni šampion Bosne i Hercegovine pružio je slab otpor favoriziranim Medvedima. U prvom poluvremenu izabranici Irfana Smajlagića su se još i nekako držali (14:20), da bi u drugom dijelu usljedio pravi potop.

Popularni Studenti su u drugom dijelu dali samo pet golova, dok su s druge strane Medvedi postigli 2o golova, a konačan rezultat je i pravo mjerilo odnosa snaga na terenu.

Rezultat:
Bosna - Chehovskie Medvedi 19:40 (14:20)

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.