U razgovoru za SportSport.ba

Perić: Igrali smo srcem i borili se za ovu reprezentaciju

E. Škorić

Bh. rukometni reprezentativac Josip Perić razočaran je zbog poraza od Egipta u osmini finala Svjetskog juniorskog prvenstva. 

Perić je ponovo predvodio naše momke, ali nažalost nismo uspjeli da slomimo Egipćane. Imali smo napad za pobjedu u regularnih 60 minuta, ali udarac Dejana Malinovića, po mišljenju suca, nije na vrijeme upućen prema golu Egipta, te su se igrali dodatni produžeci, ali...

"Taj gol ne znam je li bio regularan, ali mislim da smo borbenošću i željom zaslužili pobjedu. Utakmica je bila dosta izjednačena, puno grešaka s obje strane", kazao je Perić u razgovoru za SportSport.ba po završetku utakmice, dodavši kako agresivna igra Egipta nije bila presudna.

"Nije toliko agresivna igra Egipta, koliko naše tehničke pogreške i promašeni ziceri".

Igralo se srcem, što je publika itekako uočila i znala nagraditi...

"Mislim da smo svi igrali srcem i borili se za ovu reprzentaicju. Fina smo klapa, imamo potencijala i možda ovo za dvije godine bude i naša A selekcija", dodao je Perić na kraju razgovora za naš portal.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.