Pripreme za SP: Grbavac objavio spisak

Pripreme za SP: Grbavac objavio spisak

A. Beganović

Od 14. jula do 1. avgusta Bosna i Hercegovina će biti domaćin Svjetskog rukometnog juniorskog prvenstva, a selektor našeg nacionalnog tima Zdenko Grbavac objavio je spisak od 22 reprezentativca na koje računa za smotru najboljih svjetskih selekcija.

Naš mladi nacionalni tim s pripremama za Svjetsko prvenstvo počet će 8. juna i to na Vlašiću gdje će boraviti do 21. juna.

Po povratku s Vlašića mladi rukometaši dobit će slobodno od par dana, da bi nakon toga nastavili s pripremama koje će trajati do početka Svjetskog prvenstva.

Uoči početka priprema Grbavac je objavio imena 22 igrača s tim što će njih 16 plus dvije rezerve imati pravo igrati na smotri najboljih svjetskih selekcija.

Spisak juniorske reprezentacije: Denis Serdarević (Fenix Toulouse), Josip Ćavar (Redbergslids), Amer Novljanin (Midtjylland), Damjan Šarac (Zrinjski), Enes Skopljak (Bosna Visoko), Ivan Miličević (Čapljina), Haso Ćosić (Čelik), Andrija Bubalo (HSG Varel), Muhamed Zulfić (Bosna BH Telecom), Josip Ereš (Izviđač), Petar Bubalo (HSG Varel), Elis Memić (Bosna BH Telecom), Dejan Malinović (Borac), Josip Perić (Bosna BH Telecom), Said Ajkunić (Drott), Stefan Janković (Borac), Tarik Kasumović (HSV Gotzenhaim), Ivan Milas (Borac), Nemanja Bezbradica (Borac), Tarik Vranac (Bosna Visoko), Elmir Građan (Goražde), Damir Haliković (Bosna BH Telecom)

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.