Sarajevo umjesto Bihaća

RS BiH promijenio domaćinstvo Kupa za žene

Sarajevo umjesto Bihaća

Iako je RS BiH ranije donio odluku da Bihać bude domaćin završnice Kupa BiH za rukometašice, danas je ta odluka promijenjena, pa će se završnica Kupa odigrati u Sarajevu 28. i 29. maja.

Odluka je promijenjena jer Bihać nije dostavio zvanični dopis u RS BiH koji je trebao, pa je RS BiH odlučio biti domaćin završnice ženskog Kupa u našem glavnom gradu.

Na završnom turniru u Sarajevu igraće Borac, Ilidža, Katarina i Ljubuški. Polufinale je na programu 28. maja, a finale dan kasnije. U prvom polufinalu se sastaju Borac i Ilidža, a drugom Katarina i Ljubuški. 29. maja u 15:30 na rasporedu je finale uz direktan  prenos na BHT 1.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti