Šešum propušta finale

Zbog povrede oka

Šešum propušta finale

A. Beganović

Srbijanski rukometaš Žarko Šešum zbog povrede oka propustit će sutrašnji finalni susret Evropskog rukometnog prvenstva u kojem će domaća Srbija snage odmjeriti sa Danskom.

Naime, nakon sinoćnje pobjede Srbije nad Hrvatskom jedan huligan je po najnovijim informacijama kovanicom pokušao pogoditi Balića i Golužu, no promašio je, a nastradao je nesretni Šešum, koji je noć proveo u bolnici.

Posljednje informacije govore da srbijanski rukometaš neće imati problema sa vidom, no sasvim sigurno će propustiti sutrašnji finalni meč.

"Najviše od svega želimo da Šešumu bude dobro. Kako smo saznali, povreda nije tako ozbiljna kako se činilo u prvi mah. Prednja komora oka mu je napunjena krvlju i to je za njega prilično bolno, ali neće imati posljedice. On će zbog toga ostati u bolnici još dva, tri dana", prenose srbijanski mediji Vukovićevu izjavu.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.