Tahirović vjeruje u pobjedu

Rukometaši gostuju u Švajcarskoj

Tahirović vjeruje u pobjedu

Rukometna reprezentacija BiH danas će prilično oslabljena pokušati ostvariti dobar rezultat protiv selekcije Švajcarske.

Selektor bh. tima Halid Demirović po svemu sudeći danas neće moći računati na Adnana Jaškića i Adnana Harmandića, koji su se povrijedili u susreta sa Italijom u Zenici. Međutim, bez obzira na neigranje dva bitna igrača, u bh. taboru uoči meča vlada veliki optimizam.

“Nemamo mnogo prostora za kalkulacije. Treba nam pobjeda i idemo je ostvariti. Znamo da to neće biti lako, ali u svakom slučaju daćemo sve od sebe”, rekao je kapiten reprezentacija Bosne i Hercegovine Enid Tahirović.

Susret kvalifikacija za odlazak na Evropsko prvenstvo naredne godine u Austriji između Švajcarske i Bosne i Hercegovine na programu je danas u 15 sati.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.