Veselin Vujović preuzeo PPD Zagreb

Veliko trenerskom ime u Zagrebu

Veselin Vujović preuzeo PPD Zagreb

Proslavljeni rukometaš i nekada najbolji igrač svijeta Veselin Vujović novi je trener rukometnog kluba Prvo plinarsko društvo Zagreb.

Kao igrač Veselin Vujović je bio svjetski prvak sa reprezentacijom Jugoslavije, osvojio je zlato i broncu na Igrama u Los Angelesu i Seulu, sa Metaloplastikom je dva puta zaredom bio klupski prvak Evrope, kasnije sa Barcelonom osvajač i Lige prvaka. U trenerskoj karijeri vodio je Ciudad Real, selekciju Srbije i Crne Gore, u Zagreb stiže kao bivši trener Vardara.

" Ovo je za mene jedan veliki izazov prvenstveno zato što u meni još ima puno adrenalina i osjećam glad za titulama. Zagreb je klub bogate istorije kroz koji su prošli mnogi brojni igrači i treneri i mislim da bi svakom treneru trebala biti čast raditi u ovako velikom klubu. Nekada davno gospodin Zoran Gobac pokušao me kao igrača dovesti u Zagreb iz Barcelone. Tada su to poremetili neki ružni događaji, ali evo me sada napokon sam stigao pa makar i kao trener. Zagreb ima mladu i potentnu ekipu, a ja sam trener koji je već dokazao da može i zna postići rezultat s mladim igračima " rekao je Vujović na predstavljanju.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.