Zavidovićanke preko Jedinstva do finala

Memorijal "Mevzeta Perla - Balja"

Zavidovićanke preko Jedinstva do finala

A. Beganović

U drugom polufinalnom susretu Memorijalnog turnira "Mevzeta Perla - Balja" rukometašice Krivaje iz Zavidovića savladale su Jedinstvo iz Brčkog (29:24), pa će tako Zavidovićanke u finalu snage odmjeriti sa Goraždem.

U prvom poluvremenu susreta između Krivaje i Jedinstva viđena je izjednačena igra, pa se na odmor otišlo pri rezultatu 11:11.

U drugom dijelu rukometašice Krivaje su ubacile u brzinu više, pa su na kraju sasvim zasluženo slavile sa 29:24.

Kod pobjedničke ekipe najefikasnije su bile Dina Saletović sa 6, te Ernaida Merdanović, Almira Omahić i Admira Zvekić sa po 4 gola, dok je Sabina Zupčević sa 7 golova bila najefikasnija kod Jedinstva.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.