Stakhovsky predao meč, Goffin u četvrtfinalu

ATP Halle

Stakhovsky predao meč, Goffin u četvrtfinalu

Belgijanac David Goffin plasirao se u četvrtfinale ATP turnira u Halleu nakon što mu je Ukrajinac Sergiy Stakhovsky predao meč početkom trećeg seta.

Stakhovsky je sjajno otvorio meč te je prvi set dobio nakon što je napravio brejk u trećem gejmu. Set mu je pripao rezultatom 6:4.

Ukrajinac je i u drugom setu napravio brejk te je servirao za meč, ali Goffin je uspio da napravi brejk i u konačnici set dobije sa 7:5.

Početkom posljednjeg seta Goffin je poveo sa 2:0 i tada je Stakhovsky odlučio da preda meč zbog problema sa povredom. Belgijanac će u četvrtfinalu igrati protiv boljeg iz meča Federer-Jaziri.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti