Stotine Fenerovih navijača dolazi u Novi Pazar?

Pomoć na tribinama

Stotine Fenerovih navijača dolazi u Novi Pazar?

Edmir Škorić

Novi Pazar dočekuje Crvenu zvezdu, a navodno će domaći imati podršku većeg broja navijača turskog Fenerbahčea.

Jedan od najčitanijih turskih dnevnih listova piše da će u četvrtak više stotina navijača slavnog Fenerbahčea doći da pomogne Novopazarcima na tribinama protiv Zvevzde.

Navodno će oko 700 navijača krenuti prema Novom Pazaru, a na tribinama se očekuje i 200 turskih zastava.

Inače, Novopazarci su doživjeli razne uvrede minulog vikenda na gostovanju u Kruševcu, kada im se uzvikivalo "Ubij Turčina", "Marš u Tursku" i slično. Barem ako je vjerovati srbijanskim medijima.

Iz FK Novi Pazar saopštili su da ne mogu da garantuju bezbijednost navijačima Zvezde, kojih bi trebalo biti oko 500 u četvrtak. Čini se da će policija imati puno posla.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.