Željini navijači iz svih krajeva BiH stižu na Koševo

Sprema se invazija

Željini navijači iz svih krajeva BiH stižu na Koševo

Željezničar će u četvrtak na stadionu Asim Ferhatović - Hase odigrati revanš susret 2. pretkola Evropske lige protiv Ferencvaroša.

Interes za jednu Željinu utakmicu odavno nije bio veći. Pobjeda Plavih u Budimpešti je posljednjih dana top tema u gradu na Miljacki, zavladala je navijačka euforija pa se već odbrojavaju dano do početka utakmice.

Plavi bi, prema prvim procjenama, na Koševu trebali imati podršku više od dvadeset hiljada svojih navijača, koji će doputovati iz svih krajeva Bosne i Hercegovine. Dolazak na utakmicu u velikom broju su već najavili Željini navijači iz Brčkog, Živinica, Gračanice, Travnika, Visokog, Maglaja ali i ostalih gradova.

Ulaznice će biti puštene prodaju u utorak, dva dana prije utakmice, a cijene su 7 KM za južnu, 10 KM za istočnu i 15 KM za zapadnu tribinu. Zanimljivo, FK Željezničar je na službenim stranicama prenio molbu Udruženja navijača Manijaka, koji su apelovali na one koji nemaju namjeru da navijaju 90 minuta da ne dolaze na jug, već na neku drugu tribinu.

Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.