Nezadovoljni navijači Sarajeva

Horde Zla igračima: Ovo vam je posljednja opomena

Fudbaleri Sarajeva po drugi put u samo četiri dana nisu uspjeli savladati ekipu Borca na Olimpijskom stadionu "Asim Ferhatović - Hase".

Iako ovoga puta izabranici Mehe Kodre nisu poraženi, tankih 0:0, očito su najvatreniji navijači FK Sarajevo izgubili strpljenje za fudbalere svog voljenog kluba. 

Nakon posljednjeg sudijskog zvižduka Horde Zla su fudbalere Bordo tima skandiranjem pozvali pred sjevernu tribinu, a zatim su im objasnili da žele njihov puni angažman uz skandiranje "Srce na teren".

Kako stari, tako i novi fudbaleri Sarajeva dobili su jasnu poruku da im je ovo posljednja "opomena".

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti