Dečki u Plavom organizuju utrku u čast 100 godina FK Željezničar

"Plavi krug 1921-2021"

Dečki u Plavom organizuju utrku u čast 100 godina FK Željezničar

A. Čaušević

Udruženje Dečki u plavom, sastavljeno od navijača Željezničara,  organizuje utrku “Plavi krug 1921-2021”, a u povodu 100. rođendana FK Željezničar.

Na datum prve službene utakmice Željezničara, 17.09.1921. godine, Dečki u plavom organizuju utrku kojom žele obilježiti 100. rođendan najtrofejnijeg bh. kluba.

Utrka će se održati 17.09.2021. godine u simboličnih 19:21 sati, a start i cilj utrke je Stadion Grbavica

Dužina staze je 6000 metara, a tračat će se sljedećom trasom: Stadion Grbavica – kružni tok AS – Dolac Malta – Vilsonovo šetalište – most Suade i Olge (okret) – Vilsonovo šetalište – Elektroprivreda – Loris – Stadion Grbavica

Startanina za utrku iznosi 20 KM s tim da članovi FK Željezničar imaju popust od 20 %. Prijave su još uvijek u toku. Više informacija možete pronaći ovdje.

Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

SonPen1946
E cuj decki u plavom HAHAHHAHAHAHAHHAH
3 6
dadoodad
Maratonci trče počasni krug
3 4

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi