Drugačije nije ni zaslužila: Histerična trkačica je uzalud tražila pomoć

Kazna za neopreznost

Drugačije nije ni zaslužila: Histerična trkačica je uzalud tražila pomoć

A. Čaušević

Pandemija koronavirusa se širi Španijom. Vlada te zemlje je poduzela niz mjera, međutim neki se ne pridržavaju propisa i svjesno ih krše. 

Mnogi sportisti su primorani da treninge obavljaju u vrtu vlastitog doma, ali kako je to nekako i svjestveno za ljude neki se ne mogu suzdržati i ispuniti ono što se traži od njih.

Iz Španije ste video kako je policija zaustavila jednu trkačicu koja je odlučila da prekrši naredbu i svoju formu održi tako što je trčala javnom površinom.

Kad su je policijaci primjetili odmah su je zaustavili. Ona se histerično pokušala odupirati i tražiti pomoć, ali su je policajci nekako uspjeli strpati u kola.

S prozora okolnih zgrada se moglo čuti i dobacivanje građana kako vrijeđaju trkačicu te da je dobila ono što je i zaslužila.

Top Komentari

Zulfikar
Prilikom utovara u auto nakon sto se odupirala trebali su je pikovati par puta iza uha da je malo uspavaju nakon sto je histerisala. Valja biti i drot izlozen i budalama a i virusu.
0 1
karlhajncbrazzzo
Možda žena nije znala. Možda je psihički bolesna. Možda...
1 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi