Emotivna poruka Amela Tuke nakon plasmana u finale

Zna se kome je najviše zahvalan

Emotivna poruka Amela Tuke nakon plasmana u finale

Endin Čaušević

Najbolji bosanskohercegovački atletičar Amel Tuka plasirao se u finale Svjetskog prvenstva koje se održava u Dohi.

Svjetsko prvenstvo nam je već ponudilo nekoliko itekako zanimljivih rezultata, ali sigurno da je nama najvažnije da je Tuka uspio da izbori plasman u finale i to pobjedom u polufinalu na 800 metara.

Tuka je nastupio sinoć u trećoj polufinalnoj grupi i završio je na prvom mjestu s vremenom 1:46.63. Iza sebe je ostavio američkog atletičara Brycea Hoppela.

Nakon odličnog nastupa Tuka se oglasio jutros na Instagramu sa veoma emotivnom porukom. Inače, najbolji bh. atletičar je veoma religiozna osoba, a često javno iskoristi priliku da se zahvali Bogu.

"Moj uspjeh zavisi samo od Tebe", napisao je Tuka na Instagramu.

View this post on Instagram

Moj uspjeh zavisi samo od Tebe ❤

A post shared by Amel Tuka (@ameltukaa) on

Top Komentari

konjnakvadrat
Pa kome je zahvalan ? Nisam skonto
2 8
MirzaBarucic
Bravo Amele, brate moj. Uzvisenom Allahu dz.s. po milion puta HVALA. Tvoja snaga Amele je u tome sto se Uzvisenog Allaha dz.s. sjetis i u uspjehu, i zahvalan si Mu. Ne samo u belaju.
6 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi