10

Komentari (10)

bosanac
da hoce vako oni fudbaleri bilo bi dibro
Didi
Surah Hud, Verse 88: قَالَ يَا قَوْمِ أَرَأَيْتُمْ إِن كُنتُ عَلَىٰ بَيِّنَةٍ مِّن رَّبِّي وَرَزَقَنِي مِنْهُ رِزْقًا حَسَنًا وَمَا أُرِيدُ أَنْ أُخَالِفَكُمْ إِلَىٰ مَا أَنْهَاكُمْ عَنْهُ إِنْ أُرِيدُ إِلَّا الْإِصْلَاحَ مَا اسْتَطَعْتُ وَمَا تَوْفِيقِي إِلَّا بِاللَّهِ عَلَيْهِ تَوَكَّلْتُ وَإِلَيْهِ أُنِيبُ "O narode moj" – govorio je on – "shvatite da je meni jasno ko je Gospodar moj i da mi je On dao svega u obilju. Ja ne želim činiti ono što vama zabranjujem; jedino želim učiniti dobro koliko mogu, a uspjeh moj zavisi samo od Allaha; u Njega se uzdam i Njemu se obraćam. (Bosnian - Korkut)
MirzaBarucic
Bravo Amele, brate moj. Uzvisenom Allahu dz.s. po milion puta HVALA. Tvoja snaga Amele je u tome sto se Uzvisenog Allaha dz.s. sjetis i u uspjehu, i zahvalan si Mu. Ne samo u belaju.
Bazarich
E jesi konj na kvadrat, Njemu je zahvalan. Nadam se da ces sad skontat.
konjnakvadrat
Bazarich kome njemu
MirzaBarucic
@konjanakvadrat: ALLAHU DZ.S.!
konjnakvadrat
Mirza Barucic pa brate zar i ti
MirzaBarucic
@konjnakvadrat: Sta fali brate :)
konjnakvadrat
Pa kome je zahvalan ? Nisam skonto
Dobojlija
Bogu ,Jednom I Jedinom ,ALLAHU DZ.S.,ako to nisi shvatio nisi ni konjnakvadrat ,I konj je pametniji od tebe
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.