11

Komentari (11)

Shik
Jedan clanak u novinama u dijaspori, kako su predstavili Amela Tuku.Koje i odakle je: Amel Tuka- dolazi iz Republike Sarajeva. I glavni grad Sarajeva je Bosna i Hercegovina. Nista nije nemoguce, cuda se desavaju.
buba
TI SI VEC POBIJEDIO..... SRETNO BRATE
Bosnian King1
Chupy
Neka bude 8-mi, opet smo ponosni na tebe. Aliiii, ima onih zadnjih 150m sprinta :) :) :), kad sijevne turbina :)
Svojprisebi
Dace Allah majstore
saju701
Samo hrabro i pametno.Sve najbolje i uzivaj u trci jer si to i zasluzio.
yossarian
Nema razočaranja, biti među 8 najboljih na svijetu u nečemu je nevjerovatan uspjeh za bilo koga iz bilo koje zemlje. Ogroman talenat, nepokolebljiva volja, istrajan i mukotrpan rad... Kapa dole Amele, fantastično postignuće.
burazengija
Ne brini se posrat cemo se mi po njemu brzo takav smo mi narod pogan i nezahvalan...
Shik
Bravo Amele: On je za mene osvojio finale samim tim stose izborio da dode do finala. A ako sta i ostvari kapa do poda majstore.
Laso
Predstavite malo čitaocima kakav je ovo uspjeh sto ćemo večeras gledati Amela u finalu. Ljudi nisu svjesni kakav je to uspjeh i sta znaci ova utrka. Kada napišete samo Amel je favorit time smanjujete značaj svega ovoga. Amele sretno, uz tebe smo!! Predstavljas BiH na najbolji mogući način!
muxx
Jeb.m ti naše novinarstvo. Ovi odmah ,mi smo favoriti,najbolji smo a kasnije rački. Koji nezreo narod. Stvara se pritisak na njega i kasnije razočarenje.
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.