Svjetski, a naš: Hasan nije zaboravio Jablanicu, ambasador je prvog polumaratona

Poslao je poruku iz Minhena

Svjetski, a naš: Hasan nije zaboravio Jablanicu, ambasador je prvog polumaratona

H. Zilić

Jablanica će sredinom maja biti domaćin polumaratona.

Ovo će svakako biti vrijedan sportski događaj za Jablanicu, a održat će se 15. maja. Učesnici će nastupiti u dvije discipline štafeti 7x3 km i 5 km pojedinačno.

Ambasador jablaničkog polumaratona je direktor Bayerna iz Minhena, Hasan Salihamidžić, koji je rodom iz Jablanice. Popularni Braco je poslao poruku pred pomenuti događaj.

"Velika čast mi je biti ambasador. Drago mi je da je Jablanica dobila takvu manifestaciju. Jablanica je moj grad, za koji me veže djetinstvo. Roditelji, porodica žive tu. Podržavam svaki sport koji ima zdrav način života. U Jablanici sam napravio i prve trkačke korake, zato mi je drago da mogu podržati jedan takav događaj. Nadam se da ću i ja u budućnosti istrčati jednu takvu utrku. Pozivam Vas sve na jablanički polumaraton", rekao je Salihamidžić.

Sportski direktor FC Bayern Munchena, Hasan Salihamidžić - Brazzo ⭕AMBASADOR 1.Jablaničkog polumaratona 2021. Prijave⏬ https://gb3.ba/timing/trka/1-jablanicki-polumaraton-2021/?lang=hr

Posted by Jablanički Polumaraton on Tuesday, April 27, 2021

Top Komentari

Nedim.
Svaka cast majstore ime ti Hasan a prvi covjek Bayerna to je nesto strasno.
24 1
GuiliDamou
Gigante jedan! Jablanica ko zrno riže, a sportski direktor Bayer Münchena iz nje, halal ti pogača drug moj!
21 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi