Drugo lice olimpijskog prvaka na 100 metara, bivša mu je još u šoku

Italijan u Tokiju iznenadio svijet

Drugo lice olimpijskog prvaka na 100 metara, bivša mu je još u šoku

A. Čaušević

Italijan Marcell Jacobs je iznenadio cijelu sportsku javnost osvajanjem zlata u trci na 100 metara na Olimpijskim igrama u Tokiju. 

Čini se da Jacobs još uvijek i nema sređen privatni život iako je već neko vrijeme u sretnoj vezi sad Nicole Dazom.

Naime, bivša djevojka italijanskog sprintera Renata je još uvijek u šoku zbog ponašanja olimpijskog prvaka i njegovog odnosa prema sinu.

"Za sve one koji me konstantno pitaju je li Jeremy na odmoru sa ocem Marcelom odgovor je da nije. Štaviše, još uvijek čekamo njegov poziv od povratka iz Tokija", napisala je Renata.

[instagram]https://www.instagram.com/p/CSfUZXMK9Yw/[/instagram]

Inače, Jeremy je sin iz njihove veze koja i nije okončana baš na najljepši način jer je Renata odmah po osvajanju zlata krikovala 26-godišnjaka s porukom da mora biti brižniji otac.

Oglasi

Maleni Jeremy planira krenuti očevim stopama pošto već neko vrijeme trenira sa Marcellovim prvim trenerom.

[instagram]https://www.instagram.com/p/CSFGTrcqvl2/[/instagram]

U međuvremenu, Jacobs uživa na odmoru sa svojom trenutnom djevojkom Nicole. Ovaj par ima dvoje djece. Anthony se rodio 2019., a Megan godinu kasnije. Svoju svadbu planiraju za sljedeće ljeto.

Ovaj 26-godišnjak je angažovan u sportskoj grupi državne policije pod nazivom Fiamme Oro i obično zarađuje 1.300 eura mjesečno.

[instagram]https://www.instagram.com/p/CRMcFPwLcGy/[/instagram]

Međutim, zbog podviga ostvarenog na Olimpijskim igrača Italijan će preko noći postati milioner jer će mu prema računici stručnjaka za marketing zlato donijeti zaradu od 5 miliona eura.

U narednom periodu najpoznatiji brendovi će željeti da Jacobs postane njihov zaštitni znak, vjerovatno će potpisati ugovor i sa kompanijama zravu prehranu, a da se ne spominju česta gostovanja na televiziji.

Promo

Top Komentari

Ante G.
E ovo se zove istrazivacko novinarstvo. Kada citalac posle teksta ima kompletan uvid, kada se ni jedno pitanje ne ostavi neodgovoreno. Svaka cast i samo tako nastavite. Ako moze da se napravi neki serijal tekstova o vanbracnoj djeci NBA kosarkasa. Mislim da bi to bio pun pogodak.
14 1
DadiG
Ja mislim da je Čauševiću Borat novinarski uzor
13 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi