Ukrajinka osvojila zlato, a onda se u njoj probudila strast...

Sjajan rezultat

Ukrajinka osvojila zlato, a onda se u njoj probudila strast...

Admin Čaušević

Od očaja do neograničene radosti. Maryna Bekh-Romanchuk donijela je prvo zlato na Evropskom atletskom prvenstvu u Minhenu 2022. za razorenu zemlju.

Otkako je počela ruska invazija na Ukrajinu svi sportisti iz te zemlje sa dosta emocija i ponosa predstavljaju svoju zemlju na velikim takmičenjima.

Posljednja koja je donijela radost napačenoj naciji je Maryna Bekh-Romanchuk koja je postala prvak Evrope u troskoku.

Ovaj 27-godišnjakinja je po prvi put u karijeri preskočila 15 metara, a sa skokom od 15.02 osvojila je zlato i ostvarila najbolji rezultat sezone.

Nakon što je osvojila zlato uslijedio je izljev emocija. Prvo je vrištala od sreće, a u jedenom trenutku je ponijela i strast.

Oglasi

Naime, na tribinama Olimpijskog stadiona u Minhenu nalazio se i njen muž, Mykhailo Romanchuk, također uspješni sportista.

Kada ga je ugledala nije se suzdržala. Nagela se preko kanala te zagrlila i strastveno poljubila svog partnera.

Nakon Mykhaila na red su došli i ostali najbolji navijači uključujući i trenera koji je plakao od sreće, evidentno presretan zbog ovog uspjeha.

Inače, Mykhailo Romanchuk se tokom sedmice takmičio na Evropskom prvenstvu u plivanju gdje je bio zlatni u disciplini 1500 metara slobodno.

Jedan od najatraktivnijih parova u svijetu sporta je već neko vrijeme u braku i u svojoj zemlji se smatraju istinskim herojima nakon posljednjih medalja.

Top Komentari

King_Kenny
...ima tijelo da joj se odmah dodijeli zlatna medalja cim se pojavi...konacno da nije neka silikonjara ovdje...
1 4
SA1921BA
C c c...pa stvarno
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti